Aanbod


Trainingen


Personal training

Personal training is een 1 op 1 training die is aangepast op de persoonlijke doelstellingen en belastbaarheid van de klant. Op basis van testen en analyses wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. De trainingen vinden plaats in de studio, op thuislocatie of buiten in de natuur. Bij personal training krijg je volledige aandacht en begeleiding die precies past bij je wensen en interesse.

Duo training

Het personal training traject kun je natuurlijk ook samen met een vriend(in), familielid of collega volgen in een duo training waardoor je elkaar kunt stimuleren om je gewenste doelen te behalen.

Ondernemerstraining

De actieve ondernemer is een voorbeeld voor zijn werknemers en een visitekaartje voor het bedrijf. Sporten leert je winnen en verliezen en stimuleert het doorzettingsvermogen, misschien wel de meest fundamentele eigenschap voor jou als ondernemer. Kom samen met collega-ondernemers voor dag en dauw trainen en ontsnap voor even aan de dagelijkse hectiek van je bedrijf. Zo begin je vol energie aan een nieuwe succesvolle en productieve werkdag!

Teambuilding

Op zoek naar een sportieve activiteit voor een team of vriendengroep? Hogers PT biedt outdoor teamtrainingen aan voor groepen tot 20 personen op diverse locaties.Voedingsbegeleiding


Copyright © 2024 Hogers PT | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2024 Hogers PT
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk